Now Reading
Insurance Mogul To Buy NY Times?
Slut for Slicha
A Very Jewcy Rosh Hashanah
Snipped and Satisfied
Schtupless in Seattle
Gefilte Guilt
Messy Meshugane. Again.

Insurance Mogul To Buy NY Times?

Reuters reports:

NEW YORK (Reuters) – Maurice Greenberg, the former head of insurer American International Group Inc. (AIG.N: Quote, Profile, Research) is interested in launching a takeover for all of New York Times Co. (NYT.N: Quote, Profile, Research), CNBC television reported on Wednesday, citing unnamed sources.

The report came after the New York Post said that Greenberg has been buying shares of the company to try to break the Sulzberger family's hold on the media group.

He lost the toss at the insurance convention this year. Tails, it would have been Al Jazeera.

View Comments (5)
  • şarap, fermente üzüm sularından elde edilmekte olan alkol barındıran bir içecek olarak karşımıza çıkmaktadır. Genel olarak birçok meyve üzerinden yapılabilse de, genel olarak şarap denildiği zaman üzümden yapılmakta olduğu ve ana hammadde bu olduğu bilinmektedir. Üzümün diğer meyvelerden daha çok tercih edilmesinin sebebi ise, diğer meyvelere göre daha çok ve de uzun süreli bir koruma sağlamakta olan asit oranıdır. Bunun haricinde üzüm içerisinde yer alan şeker oranlarının fazla olmasından ötürü, daha yüksek oranda alkollü bir içki elde edilmesinden ötürü olmasının dışında kırmızı şaraplarda omurga oluşturmakta olan tanene sahip olması olarak söyleyebiliriz. Kısaca ise, şarapların daha uzun süre içerisinde dayanması ve de tadının daha güzel bir hal alması adına, üzümlerin hem uzun süre dayanıklılık, asit oranı, şeker ve de tanen oranlarına sahiptir. Bu nedenle de şaraplar genel olarak üzümlerden yapılması tercih edilebilmektedir. Belli fermentasyon olaylarından geçerek şarap halini almakta ve daha sonrasında ise şişelerde satışa sunulabilmektedir. Bu şekilde şarap tüketimi gerçekleşmektedir.

  • Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply cool and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top