Now Reading
Lunch w/Jewcy’s Jason Diamond
Slut for Slicha
A Very Jewcy Rosh Hashanah
Snipped and Satisfied
Schtupless in Seattle
Gefilte Guilt
Messy Meshugane. Again.

Lunch w/Jewcy’s Jason Diamond

A special NEI lunch event featuring Jewcy editor Jason Diamond. Get a special orientation to NEI’s new partnership with Jewcy.com:

Learn how Jewcy can help you extend the reach of your organization through posts and events, and join other Los Angeles providers of 20s and 30s Jewish programming to network, idea-share, collaborate with and learn about each other.

Lunch will be provided. RSVP by December 2: nei@jewishla.org. Location TBA upon RSVP.

View Comment (1)
  • Evde oturduğunuz yerden para kazanmak istiyor olabilirsiniz. Bu isteğinizi hayata geçirmek için elinizin altında bir bilgisayar ve internetinizin olması yeterlidir. Kazancınıza kazanç katmak istiyorsanız, internetten para kazanma teknikleri ile alakalı olan bu sayfanın yazılarına ve önerişlerine göz atabilirsiniz. Online olarak çalışarak para kazanabileceğiniz pek çok mecra bulunuyor. Kişiler sizler gibi bu fikirle yola çıkarak çok büyük kazançlar elde ediyor. Sizlerde o kişilerden biri olmak için elinizi çabuk tutmalısınız. En önemlisi de karşınızda açılan bu kapının değerini bilmeli ve bu platformda yerinizi almalısınız. Kısa yoldan, internet yardımı ile para kazanabileceğiniz pek çok farklı iş bulunuyor. Online ortamlarda zaman geçirerek kendinize en uygun olan para kazanma şekillerini bu sayfa sayesinde keşfedebilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde internetten para kazanma teknikleri hakkında işinize çok yarayacak bilgiler edinebilirsiniz. Kurumsal açıdan ya da online olarak serbest saatlerde internette bulunarak para kazmamanızın yolunu anlatan sayfa sayesinde ödemelerinizi de kolaylıkla yapacak teknikleri öğrenebilirsiniz. İnternetten para kazanma teknikleri hakkında karşınıza çıkan en önemli yöntemlere bu sayfa sayesinde ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top